Työväen vappu Helsingissä

Työväenliikkeen kansainvälisen mielenosoituspäivän ohjelmassa keskiviikkona 1.5. on Helsingissä vappumarssi ja -juhla, kunniakäynnit punaisten muistomerkeillä, työväenlaulut ja vappulounas.

* SAK:n paikallisjärjestön ja vasemmiston yhteinen vappumarssi lähtee Hakaniemen torilta keskiviikkona 1.5. kello 11. Se päättyy Kansalaistorille, jossa on SAK:n, SDP:n ja VAS:n juhla.

* Marssin jälkeen on Pakilan työväentalolla vappujuhla ja -lounas klo 14 – 16 (ovet avautuvat klo 13.30). Lauluja esittää ja yhtyeislaulua vetää Mikko Perkoila. Vapputervehdykset SKP:n EU-vaaliehdokas, näyttelijä Hannu Salminen ja Suomen palestiinalaisten siirtokuntayhdistyksen Wael Cheblak. Herkullinen ja runsas buffetlounas vain 25 € (lapset, työttömät ja opiskelijat 15 €). Pöytävaraukset ennalta maija.hakanen@kolumbus.fi

* Kunniakäynnit punaisten muistomerkeillä aamulla: valtakunnallisella muistomerkillä Stadionintiellä (klo 10, puhuu Tiina Sandberg), Malmin hautausmaalla punaisten haudoilla (klo 9, puhuu Katja Wallin) ja Haagassa (kokoontuminen klo 9 Ohjaajantie 28 luona, kävelytien päässä, muistomerkillä puhuu Yrjö Hakanen).