Linkkejä

Suomen kommunistinen puolue on työväenluokan, köyhien ja sorrettujen puolesta kamppaileva puolue, joka pyrkii kokoamaan uusliberalismin ja suurpääoman vastaista punavihreää yhteistyötä.

Tiedonantaja on SKP:n äänenkannattaja, EU-kriittinen ja marxilainen foorumi. Ilmestyy kuukausilehtenä ja on tilattavissa myös digilehtenä.

Asukkaiden Helsinki -verkosto 

Kommunistinuoret on nuorisojärjestö, joka kokoaa eri puolilla Suomea kommunismista ja punaisesta politiikasta kiinnostuneita nuoria.

Maanantaiklubi on kriittisen keskustelun ja kulttuurin kohtaamispaikka. Kuukauden ensimmäisenä maanantaina kello 19 Ravintola Oivassa (Porthaninkatu 5). Vapaa pääsy!

Suomen rauhanpuolustajat toimii Helsingissä ja muualla Suomessa rauhan, aseriisunnan, suvaitsevaisuuden, ihmisoikeuksien ja maailmanlaajuisen tasa-arvon puolesta.

Attac on kansalaisjärjestö, joka pyrkii edistämään kriittistä globalisaatiokeskustelua, sosiaalista oikeudenmukaisuutta, kansalaislähtöistä demokratiaa, yhteiskunnallista avoimuutta ja kestävää kehitystä.

Maan ystävät toimii paikallisella, kansallisella, alueellisella ja maailmanlaajuisella tasolla ympäristön hyväksi.

Suomen ammattiliittojen keskusjärjestö SAK on Suomen suurin palkansaajien etujärjestö, mutta samalla myös kansalaisjärjestö, joka tarjoaa vaikutusväylän työelämään ja yhteiskuntaan.

Demokraattinen sivistysliitto tukee vapaata sivistystyötä ja aikuisopiskelua, joka tarjoaa välineitä maailman ymmärtämiseen ja muuttamiseen.

Euroopan vasemmisto Noin 40 kommunistisen, sosialistisen ja punavihreän puolueen yhteistyöjärjestö.