Me Emme Vaikene ja sosiaalifoorumi

Syyskuu ensimmäisenä viikonloppuna on Helsingissä Suomen sosiaalifoorumi ja suuri mielenosoitus oikeistohallitusta vastaan.

ME EMME VAIKENE! Rasistit ja fasistit ulos hallituksesta – mielenosoitus on sunnuntaina. ”Yhdessä näytämme, ettei rasismille tai fasismille ole sijaa Suomessa eikä varsinkaan Suomen hallituksessa”, todetaan kutsussa.

Kokoontuminen mielenosoitukseen Senaatintorille ja kulkue lähtee klo 14 kohti Töölönlahden tapahtumapuistoa, jossa ohjelma alkaa klo 15. Mielenosoituksen järjestää MeEmmeVaikene-ryhmä huolestuneita kansalaisia. Lisätietoja tästä.

Suomen sosiaalifoorumi alkaa jo lauantaina ja jatkuu sunnuntaina ennen ja jälkeen mielenosoituksen. Sen ohjelmassa on kolmisenkymmentä keskustelutilaisuutta, työpajaa ja muuta tapahtumaa. Paikka on Arbis, Dagmarinkatu 3, Kansallismuseon takana. www.sosiaalifoorumi.fi

Osaa sosiaalifoorumin tapahtumista voi seurata tästä linkistä.