Vaaliautopäiväkirja #2

Maija Hakanen

Toinen vaaliautopäivä alkoi samalla tavalla kuin ensimmäinenkin eli kahvia keittämällä. Sitten auto kohti Myllypuroa, jossa meno oli vilkasta ja omaa väkeä hyvin paikalla: neljä ehdokasta ja kaksi talkoolaista. Myllypuron jälkeen ajoimme Vuosaaren Mosaiikkitorille. Päivän päätteeksi oli tarkoitus mennä vielä Siilitien metroasemalle mutta sinne olikin remontin takia mahdotonta pysäköidä. Menimme sitten Herttoniemen metroaseman kupeeseen. Täytyy vähän viilata kiertueohjelmaa.

Päivän puheiden kolmen kärki: 1) rantojen suunnittelu ja rakentaminen; 2) puolueiden ryhmäkuri; 3) humanismi ja demokratia kommunistien maailmankuvassa.

Päivän kuva: Kuntavaaliehdokas. Tässä tapauksessa Eero Rasijärvi (nro 365), joka luonnehtii itseään vuokra-asukkaiden asioiden ajajaksi. Päivän aikana puhui hyvin myös Kivinokan säilyttämisen puolesta.