Etelä-Helsingin kommunisteilla kesäkampanja

Suunta ylöspäin: kesäkampanja jatkaa siitä, mihin talvella pidetty jäi. Kuvassa Kirsti Kangas.

Etelä-Helsingin osaston kesäkampanja kiertää osaston alueella aloitteella, jossa vaaditaan Helsinkiä ja koko Suomea natovapaaksi alueeksi, joukkoja vedettäväksi pois Afganistanista ja Suomea luopumaan rypäleaseista.

Osastolla oli jo viime talvena samanaihenen kampanja, nimeltään Sota-aseita vai arjen turvaa ja Kesäkampanja onkin suoraa jatkoa sille. Samalla kerätään SKP:lle kannattajakortteja, ja tietenkin etsitään vasemmistolaisia yhteistyökuvioita.

Loppu leipäjonoille!

Osasto myös otti äskettäin kantaa kokoomuslaista kuntapolitiikkaa vastaan otsikolla Kunta asukkaita palvelemaan. Kaupungin ja sen liikelaitosten rahavarat kasvoivat lähes 60 miljoonaa. Ja kaiken tämän jälkeen Helsingin poliittisella eliitillä on pokkaa seisottaa ihmisiä ruoka-avun, asuntojen ja terveyspalvelujen jonoissa, osaston kannanotossa ihmetellään.

Kokoomuksen politiikka ei paljon mieltä lämmitä, tuumaavat Etelä-Helsingin kommunistit.

Tiesitkö, että Etelä-Helsingin osastolla on myös omat kotisivut ja aktiivinen Facebook-ryhmä? Mikäli osaston touhut kiinnostavat enemmän, tietoa ja hienoja kuvia löytyy yllämainituista osoitteista.