SKP:llä onnistunut puoluekokous

SKP:n edustajakokous onnistui hyvin ja teki poikkeuksellisen tärkeitä päätöksiä. Kotkan Karhulassa 11.-12. kesäkuuta pidetty kokous hyväksyi mm. uuden puolueohjelman, asiakirjat rauhanpolitiikasta ja ympäristöpolitiikasta, nuorisopoliittisen ohjelman, kannanoton työehtokamppailuista, sääntöuudistuksen ja useita puoluejärjestöjen aloitteita.

Puolueen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin kotkalainen lääkäri Liisa Taskinen ja uudeksi varapuheenjohtajaksi Kommunistinuorten pääsihteeri Jiri Mäntysalo, toisena varapuheenjohtajana jatkaa tamperelainen lastenhoitaja Mervi Grönfors ja pääsihteerinä Tiina Sandberg. JP Väisänen ilmoitti jo syksyllä, että ei jatka puheenjohtajana vaan siirtyy opiskelemaan.

Helsinkiläiset SKP:n jäsenet ovat tervetulleita kuulemaan lisää ja keskustelemaan edustajakokouksesta torstaina 16. kesäkuuta klo 17 järjestettävään tapaamiseen.

Lisää tietoa ja tunnelmia edustajakokouksesta löytyy Tiedonantajan verkkosivuilta ja laajemmin juhannusviikolla ilmestyvässä numerossaan.

Tämän artikkelin kuvassa uuteen puoluejohtoon valituista Heikki Ekman, Jiri Mäntysalo, Mervi Grönfors, Liisa Taskinen ja Tiina Sandberg kokouksen puheenjohtajistossa.