Vaaliautopäiväkirja #8

Vaalijulisteen paljastus 2012

Maija Hakanen

Tänään olivat kaikki napit takissa paikallaan ja hyvä olikin, sillä vaaliautokiertue oli samalla pieni mediatapahtuma. Mediaa oli kutsuttu vaaliauton viikon ensimmäiselle pysähdyspaikalle Myllypuron metroasemalle vaalijulisteemme julkistamiseen ja tutustumaan vaalityöhömme. JP Väisänen toi paikalle mukanakuljetettavan kokoiset äänentoistolaitteet ja usea ehdokkaamme kertoi näkemyksiään miksi ovat lähipalveluiden puolesta ja leikkauspolitiikkaa vastaan. Myös minä sain käteeni mikrofonin ja kerroin vaaliautokiertueesta. Myllypuron jälkeen vaaliauton pysähdyspaikat tänään olivat Vuosaaren Mosaiikkitori ja Roihuvuoren ostari.

Päivän puheiden kolmen kärki: 1) Nyt vedetään radikaaleja ehdokkaita peittävä punainen vaate pois, että tulevat kaiken kansan nähtäviksi ja vaihtoehdoiksi leikkauspolitiikalle (JP Väisänen Myllypurossa); 2) terveydenhuollon eriarvoisuus työterveyshuollon ja kunnallisen terveydenhuollon piirissä olevien välillä; 3) joukkoliikenteen palvelutaso ja sen parantuminen poikittaisliikenteessä.

Päivän kuva: Irene Auer ja JP Väisänen paljastavat SKP:n ja Helsinki-listojen vaalijulisteen.

Vaalijulisteen paljastus 2012