Vaaliautopäiväkirja #6

Viesti päättäjille Mellunmäestä

Maija Hakanen

– No keitä te nyt sitten olette? – Helsinkiläisiä kommunisteja ja sitoutumattomia. – Kyllä se on niin lähellä minunkin ajatteluani. Olen yli 90-vuotias ja tietäisitte kuinka kova elämä minulla on ollut. – Saanko laittaa lehden rouvan kassiin? – Laita vaan.
Tässä on otteita lyhyestä keskustelusta joka varmasti jää mieleeni. Tällaiset tapaamiset ovat parasta mitä vaaliautokiertue antaa. Tämä keskustelu käytiin Kontulan ostarilla. Hyviä keskusteluita käytiin myös Mellunmäen metroasemalla. Herttoniemeen vaaliauto  jätti lehdenjakajia S-Marketin eteen.
Päivän puheiden kolmen kärki: 1) Helsinki on rikas kaupunki; 2) maksuton joukkoliikenne; 3) konkreettiset asiat kaupunginosien hyväksi.
Päivän kuva: Kuntalaiset Katja Kosola ja Päivi Niemi Mellunmäen metroasemalla ja heidän viestinsä päättäjille: Alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja sosiaalietuuksien varassa eläville maksuton joukkoliikenne.

Viesti päättäjille Mellunmäestä