Vaaliautopäiväkirja #5

Vaaliauto 2012 Kurvissa

Maija Hakanen

Tänään ei voi kirjoittaa muusta kuin säästä. Sää on kaikkien ulkoilmatapahtumien – kuten vaaliautokiertue – kriittinen tekijä. Olo olikin aika kriittinen Ruoholahdessa, kun kova tuuli pakotti nostamaan sadekatoksen takaisin ylös ja kasaamaan koko ylöspanon takaisin autoon. Onneksi tilanne parani Elielinaukiolla ja Kurvissa Sörnäisten metroasemalla. Sadekatos pani parastaan ja porukkaa riitti sen alla usein tungokseen asti. Mikko kävi toimistolla keittämässä lisää kahvia ja hakemassa lisää kunnallisaloiteadresseja sekä asumisen hinnan alentamisesta että maksuttomasta joukkoliikenteestä. Toivottavasti huomenna on parempi sää.

Päivän puheiden kolmen kärki: 1) kokoomuksen älytön ehdotus palkattomasta ensimmäisestä sairaspäivästä; 2) maksuton joukkoliikenne; 3) onko rahaa palveluihin.

Päivän kuva: Vaaliauto ja sadepisaroita Sörnäisten metroaseman ikkunassa.

Vaaliauto 2012 Kurvissa