Vaaliautopäiväkirja #22

Letunpaistoa Malminkartanossa

Maija Hakanen

Tänään saatiin sekä aurinkoa että todellista naisenergiaa. Vaaliautokiertueen Malminkartanon pysäkillä Hannele ”punavihreä” Salava (vaatetuksenkin osalta), Kirsti ”työläisen puolustaja” Kangas (luonnehdinta tuli aikaisemmin päivällä Oulunkylästä potentiaaliselta äänestäjältä) ja Tiina ”lettumestari” Sandberg panivat tuulemaan. Tiinan paistamia muurikkalettuja tarjottiin tasapuolisesti kaikille ikään, sukupuoleen tai mihinkään muuhunkaan katsomatta. Monen lettujonoon pysähtyneen kanssa käynnistyi keskustelu myös siitä keitä me olemme ja mitä ajamme.

Päivän puheiden kolmen kärki: 1) miten nuoret ja uudet kasvot pääsevät esiin politiikassa; 2) omaishoitajien arki ja järjestelmän ongelmat; 3) mitä ”kommunistinen” tarkoittaa.

Päivän kuva: Kenellä oli tänään Malminkartanossa parhaat bileet?

Letunpaistoa Malminkartanossa