Vaaliautopäiväkirja #18

Poliittinen sieriretki

Maija Hakanen

Vaaliautoilu tuntuu aika mielikuvituksettomalta joidenkin muiden SKP:n Helsingin kuntavaalityön muotojen rinnalla. Tänään Kontulan ostarin pysähdyksellemme kokoontui SKP:n ja Helsinki-listojen ehdokkaita lähteäkseen poliittiselle sieniretkelle Sipoon korven laitaan. Eikä sade haitannut. Huomenna klo 12 helsinkiläiset SKP:n listoilla olevat kuntavaaliehdokkaat kutsuvat mukaan talkoisiin lähipalvelujen, asumisen, inhimillisemmän kaupungin ja maksuttoman joukkoliikenteen puolesta – ja samalla haravoimaan Leininpuistoa syksyn lehdistä. Mukaan pyydetään ottamaan mukaan oma harava. Ehkä vaaliautoilu on sitä vaalityön tarpeellista ja tärkeää arkea ja sieniretket yhtä tärkeää juhlaa ja yhdessäoloa.

Päivän puheiden kolmen kärki: 1) budjettisopu; 2) maksuton joukkoliikenne; 3) vuokra-asuntotuotanto.

Päivän kuva: Poliittiselle sieniretkelle lähdössä Mari Saloheimo, Tiina Sandberg ja JP Väisänen.

Poliittinen sieriretki