Vaalikampanja etenee huimaa vauhtia

Paula Pere lehtiä jakamassa

Kuluneen viikon aikana paiskittiin hiki hatussa töitä vaalien eteen, eikä kiirettä helpottanut myöskään Suomen Sosiaalifoorumi, jonne moni kommunistikin viikonloppuna koetti ennättää. Samaan aikaan Hakaniemen torilla oli vaaliteltta pystyssä molempina päivinä. Viileä sää ja ajoittainen tihkusadekaan eivät menestystä verottaneet, vaan Toivo Koiviston kertoman mukaan teltalla käyneet ihmiset jututtivat ehdokkaita lähes jatkuvalla syötöllä, eikä tukiryhmänkään tarvinnut seistä tuppisuuna. Myös perusturva-adressiin tuli nimiä tasaiseen tahtiin.

– Kaiken kaikkiaan erinomainen viikonvaihde kuulla ja nähdä missä mennään tänä päivänä, Koivisto tuumii tyytyväisenä.

Vaaliauto liikkeellä

Vaaliautokiertue jatkuu edelleen, ja tämän viikon aikataulut on päivitetty sivuillemme. Näin Maija Hakanen kommentoi kulunutta viikkoa:

Vaaliautokiertueen toinen viikko on saatu onnistuneesti päätökseen. Kontulan ostarilla tunnelma oli taas mukava, Eespäin-lehteä meni tasaiseen tahtiin, ihmiset jäivät juomaan kahvia ja juttelemaan, ja banderollimme sekä muu ylöspano näyttivät hyviltä. Mutta hyvä vastaanotto on jäänyt mieleen myös pienemmistä paikoista, kuten esimerkiksi Roihuvuoresta. Ilmeisesti siellä ei puolueita ole paljon näkynyt, tai sitten monet ovat vain yksikertaisesti kiinnostuneita viestistämme.

Ei sovi unohtaa, että menneellä viikolla myös liimattiin ja jaettiin vaalitaulut! Homma hoitui talkoovoimin, kuinkas muutenkaan. Oheisessa kuvassa Kalle Hernberg ja Jorma Heinonen työn touhussa Käpylässä.

Seuraavaksi on rikkaiden vuoro joustaa, jos se on näistä miehistä kiinni.

Tervetuloa jututtamaan ehdokkaita ja tukijoukkoja vaikkapa vaaliautollemme! Tarkista aikataulut vaaliautosivulta.